Logisztikai centrum

A Persped Kft. mindig is igyekezett elébe menni az igényeknek és a logisztika területének minden szereplője számára szolgáltatásokat nyújtani. Így történhetett, hogy ma már százával térnek be 30.000 m2-es telephelyünkre olyan cégek, akik belföldi vagy nemzetközi fuvarozást szeretnének igénybe venni. Teszik mindezt olyan járművekkel melyeket javítani, karbantartani, műszaki vizsgáztatni szeretnének, vagy egyszerűen csak üzemanyagot tankolni.
Számos fuvarozó a telepen található üzletünkben szerzi be megfelelő alkatrészeit, sok megbízónk tárolja áruját raktárainkban.

Szerviz

Telephelyünkön működik az ország egyik népszerű tehergépjármű szervize, a Vescan Kft.
A szerviz megbízhatósága, rugalmas nyitvatartási ideje, szakértelme, felszereltsége nagymértékben hozzájárul szolgáltatásunk színvonalának emeléséhez és szinten tartásához. 
A különböző tehergépjármű típusok alapos ismeretén túl, nagy gyakorlattal rendelkeznek pótkocsik javításában, képviselői a Wabco, a Knorr fékszelvényeknek, a HMF daruknak, Schwarzmüller pótkocsiknak és sok más kiváló, általunk is használt márkának.

A 0 - 24 órás tehergépjármű mentő szolgáltatásunk sokszor segített már bajba jutott kollégáinkon.
NON STOP elérhetőség: +36 (30) 630-35-47
 

Üzemanyagkút

  • Dízel üzemanyag kutunk 1974 óta nagy sikerrel működik.
  • 2007-ben átfogó rekonstrukciót hajtottunk végre, melynek következtében teljes mértékben megfelel az Európai Uniós környezetvédelmi előírásoknak.
  • Beszállítóink az AGIP, OMV és a MOL. Saját járműveink kártyás rendszerben, míg törzsügyfeleink utólagos elszámolásos rendszerben vételezhetnek üzemanyagot.​

Raktározás

  • Az 1.000 m2 alapterületű raktárunk részben Vám-áru raktárként üzemel, részben pedig száraz raktárként hasznosítjuk, melyet rendszeresen igénybe is vesznek partnereink.
  • Két targoncánk és 6.00 - 22.00 óra között tartó nyitva tartásunk nagyban segítik partnereink érvényesülését.

Partnereink