Logisztikai centrum

A Persped Kft. mindig is igyekezett elébe menni az igényeknek és a logisztika területének minden szereplője számára szolgáltatásokat nyújtani. Így történhetett, hogy ma már százával térnek be 30.000 m2-es telephelyünkre olyan cégek, akik belföldi vagy nemzetközi fuvarozást, vámkezelést szeretnének igénybe venni. Teszik mindezt olyan járművekkel melyeket javítani, karbantartani, műszaki vizsgáztatni szeretnének, vagy egyszerűen csak üzemanyagot tankolni.
Sok cég és több partnerünk is igénybe veszi autó és kamion mosónkat.
Számos fuvarozó a telepen található üzletünkben szerzi be megfelelő alkatrészeit, sok megbízónk tárolja áruját raktárainkban és különleges vámáruraktárainkban.

Szerviz

Telephelyünkön működik az ország egyik népszerű tehergépjármű szervize, a Vescan Kft.
A szerviz megbízhatósága, rugalmas nyitvatartási ideje, szakértelme, felszereltsége nagymértékben hozzájárul szolgáltatásunk színvonalának emeléséhez és szinten tartásához. 
A különböző tehergépjármű típusok alapos ismeretén túl, nagy gyakorlattal rendelkeznek pótkocsik javításában, képviselői a Wabco, a Knorr fékszelvényeknek, a HMF daruknak, Schwartzmüller pótkocsiknak és sok más kiváló, általunk is használt márkának.

A 0 - 24 órás tehergépjármű mentő szolgáltatásunk sokszor segített már bajba jutott kollégáinkon.
NON STOP elérhetőség: +36 (30) 630-35-47
 

Üzemanyagkút

  • Dízel üzemanyag kutunk 1974 óta nagy sikerrel működik.
  • 2007-ben átfogó rekonstrukciót hajtottunk végre, melynek következtében teljes mértékben megfelel az Európai Uniós környezetvédelmi előírásoknak.
  • Beszállítóink az AGIP, OMV és a MOL. Saját járműveink kártyás rendszerben, míg törzsügyfeleink utólagos elszámolásos rendszerben vételezhetnek üzemanyagot.​

Raktározás

  • Az 1.000 m2 alapterületű raktárunk részben Vám-áru raktárként üzemel, részben pedig száraz raktárként hasznosítjuk, melyet rendszeresen igénybe is vesznek partnereink.
  • Két targoncánk és 6.00 - 22.00 óra között tartó nyitva tartásunk nagyban segítik partnereink érvényesülését.

Partnereink