Hírek

Alba Racing Team tavaszi eredményeiA 2017-18-as magyar bajnoki rallycross szezon március végén a SlovakiaRing-en kezdődött.A cégünk által támogatott Alba Racing Team három autóval képviseltette magát az eseményen.
Támogatott versenyzőink Pallag Bozsák Csaba, Ifj.Pallag Bozsák Csaba, és Csányi Gábor újult erővel és bizakodva vágtak neki az új szezonnak.
Az Astra divízióban Ifj.Pallag Bozsák Csabának élete első versenyén más célja nem volt mint a versenykilóméterek és tapasztalatok gyűjtése.Stabil autózást követően éphogy lecsúszott az elődöntőről.
Pallag Bozsák Csaba nagy tervekkel vágott neki az új autóval a Magyar Kupának. Az első napot a negyedik idővel zárta a népes mezőnyben, azonban a második napon történt vitatható bírói döntés valamint technikai gondok miatt lecsúszott a döntőről.
 
 

A 2017-18-as rallycross szezon második versenyét Máriapócson rendezték meg a hagyományos Húsvéti Rallycross Parádén.
Az Alba Racing Team csapata négy autóval képviseltette magát az eseményen.
Az Astra divízióban Szegfű Adri és Csányi Gábor az előfutamok után kénytelenek voltak befejezni a versenyt, míg Ifj.Pallag Bozsák Csaba az előfutamok alatt mutatott kiegyensúlyozott versenyzést követően az elődöntőbe jutott, ahol a rutin hiánya miatt nem jutott a döntőbe, de így is a nyolcadik helyen végzett.
Pallag Bozsák Csaba az előfutamokat követően az előkelő negyedik helyről várta az elődöntőtet, ahol szép autózást bemutatva a döntőbe jutott. A döntőt a harmadik helyről kezdő versenyzőt nem kerülték el a technikai problámák, de ennek ellenére is az ötödik helyen végzett, értékes bajnoki pontokat gyűjtve.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A 2017. április 22-i hétvégén az Alba Rally Team több autója résztvett a keceli amatör versenyen, ahol a  résztvevők a tecnikai fejlesztéseket probálták ki illetve tesztelték az autókat a versenykilóméterek gyűjtése mellett. Ifj Pallag Bozsák Csaba az 1600cm3 kategóriában második helyen végzett.
 
Gratulálunk az Alba Racing Team tavaszi sikereinek, további sikeres versenyeket és felkészíülést kívánunk!

2017.04.27 13:03:50

Partnereink